СОВРЕМЕНО ЕНТЕРИЕРНО УРЕДУВАЊЕ
Уредете го вашиот дом на уникатен и практичен начин со висок квалитет -Модерна, топла и пријатна атмосфера во просторот
-Можност за изработка според ваши димензии и бои по избор.
-Висококваитетен оков за мебел (механизми на меко затварање).
- Изберете уникатен изглед на вашиот дом !

Галерија на изработки

Ѕидни полици

Статични полици

Трпезариски маси